logo_de_toppertjes
Carnavalsgroep "de Toppertjes" uit Wehl
Welkom
Wie zijn wij
Thema 2003
Thema 2004
Thema 2005
Thema 2006
Thema 2007
Thema 2008
Thema 2009
Thema 2010
Thema 2011
Thema 2012
Thema 2013

Fotoalbum
Contact
Foto's van ons negende jaar 2011
"Mona daar wordt je blij van"

Dit jaar kwamen we maar moeilijk op gang. We waren al wel bij elkaar geweest en de iedeeën waren er wel, maar hoe ga je zoiets maken.
Het idee was om een Mona XL pudding met bakje te maken.
De wagen van vorig jaar werd als basis gebruikt met daarbovenop een XXXL Mona puddinkje.Eerst werd er begonnen met de reuze pudding, en bleef de wagen van vorig jaar nog even in de stalling, zodat we meer ruimte hadden.
Snel bedacht een reuze pudding maar hoe en waarvan maak je dat ?
René heeft een bekende die kunststof platen kon maken en wel op maat.
Dus snel aan het werk, het is al laat in het jaar.Dat ging ons best goed af, dus nu kon de wagen opgehaald worden en worden aangepast aan het thema van dit jaar.Eerst de lijnen erop tekenen met sjablonen en daarna aan het kwasten.Ook werden er bakje in de kleur paars gespoten om te passen bij het geheel.Langzaamaan kwam er een beeld van ons bosvruchtentoetje. Op dit idee kwamen we omdat er geen rode tuinbroeken waren om aardbeien kleur te maken, dus dan maar over op paars en een Luidruchtig Bosvruchten Carnaval.De kijkmiddag was weer gezellig, en trok ook meer mensen aan, Gezellig hé.De wagen zag er al wel leuk, maar een beetje kaal uit, we hadden nog een week voor de laatste aanpassingen. Ook was het mogelijk iemand boven uit het toetje te laten komen, Willy was meteen paraat om dit te presenteren.

De dag van de optocht is aangebroken, en alle details worden aangebracht.Er wordt zowel aan de tractor als aan de personen gedacht.Alles moet in stijl worden gebracht.Waar je zo'n toetjesbeker al niet voor kunt gebruiken.Plantenbakje, een BH in verschillende cup-maten, een rammelaar, een handtasje voor snoep en confetti en een bierhouder.We hebben ons maanden lang vol gegeten aan Mona toetjes en willen ze waarschijnlijk dit hele jaar niet meer zien, maar met de hulp van Mona, hebben we toch zo'n 500 bekers verwerkt in alle creacties en op de wagen.
Smakelijk eten......

de Toppertjes 2011 "Mona, daar wordt je blij van"

Meer foto's kun je zien in ons Fotoalbum.webdisign & webmaster info@giesenshoes.nl sponsored for  "de Toppertjes" ©2007