logo_de_toppertjes
Carnavalsgroep "de Toppertjes" uit Wehl
Welkom
Wie zijn wij
Thema 2003
Thema 2004
Thema 2005
Thema 2006
Thema 2007
Thema 2008
Thema 2009
Thema 2010
Thema 2011
Thema 2012
Thema 2013

Fotoalbum
Contact
Foto's van ons achtste jaar 2010
"De liefde begint...."

Meestal zo rond begin oktober begint het bij ons weer te kriebelen, en komen we bij elkaar om te overleggen wat het gaat worden.
Ook deze keer was dat weer een gezellige avond, en er kwam een leuk thema naar boven drijven.

Er moest een huis komen dat doormidden gescheurd leek om het verschil tussen een goed en niet goed huwelijk weer te kunnen geven.Ook hebben we als onderstel dit jaar de aanhanger ingeruild voor onze oude paardentrailer. Het voordeel hiervan is dat we hier rustig in schroeven etc mogen.

Het bleek tijdens het bouwen dat we het nog niet allemaal eens waren over ons onderwerp, er kon nog veranderd worden dus waarom niet. We gingen over op liefde, Valentijn en Heksen. Dus even opnieuw zoeken en de creatie aanpassen. Er werden al snel voorbeelden gevonden.En ook de pakken waren al snel uitgezocht en besteld.Dus ondanks de kou en de vele sneeuw, volop aan de gang, de basis konden we binnen maken, bij de kachel, en geschilderd en wel werd het buiten gemonteerd. Omdat de wagen te hoog was moest hij buiten onder de tent worden gestald.Dit jaar hebben we ook een extra knutselmiddag in gelast, zodat de jeugd en de vrouwen,  lekker wat decoratie konden maken en tegelijk konden zien wat er precies gemaakt werd.Daarna kwam de kijkmiddag aan de beurt, om zo de laatste hand te leggen aan onze wagen, gezellig en kijken of alles werkt zoals de bedoeling is. Muziek en stroomvoorziening is prima, maar met de rook gaat het nog niet helemaal lekker.Het ziet er al leuk uit, en we maken ons op voor de optocht van WehlSommigen van ons komen al helemaal in hun rol.

De dag van de optocht is aangebroken.
's Morgens worden we verrast door een lekker laagje sneeuw, dus beginnen we met sneeuw ruimen. Daarna een ontbijtje, met soep en brood voor iedereen. Dan gaan de mannen de wagen klaar maken en beginnen de dames met het sminken van alle leden.
De wagen wordt klargezet voor de optocht en we maken alvast een groepsfoto.Dan beginnen we aan een gezellige toch door Wehl, we staan lekker vooraan met nummer 30. Na de optocht kijken we even naar de lange stoet die achter ons aan komt. Het was een leuke vermoeide rit.Daarna gezellig eten bij de Chinees (wat al meer groepen hebben ontdekt)De afsluiting is compleet met een bezoekje aan het KBC waar we bij de prijsuitreiking de derde prijs voor de kleine wagens winnen, toch een leuke opsteker.

In het Fotoalbum meer foto's van de dagen voor en tijdens de optocht.

webdisign & webmaster info@giesenshoes.nl sponsored for  "de Toppertjes" ©2007